Kullanışlı Duşakabin

Kullanışlı Duşakabin

En kullanışlı duşakabin duş tekneli cam duşakabinlerdir! Temperli Cam olması olumsuz bir durumda kırılması halinde tuz buz olup bir anda kırılıp yere yığılır size zarar vermez, Duş teknesi olması zenine su değip zamanla derzlerin arasından alt kata su vermesini engeller, Onlarca desen seçeneği olmasından dolayı her zevke hitap eden bir modeli bulunur.



Duşakabin seçimi yaparken nelere dikkat edilmeli!
Kullanışlı bir duşakabin için öncelikle bayonuzu daraltmayan, duşa girdiğinizde bunaltmayan ve banyo kullanım alanı ve duş alanının ferah olmasını sağlayan bir ürün almaya dikkat etmek gerekir.
Geniş görünümlü ferah bir banyo dekoru için açık renkli yer yüzeyi ve duvar yüzeyi olması şarttır. Banyo ışıklandırmanız göz alıcı olmadan yeteri derecede olması gerekmekte ve banyo havalandırmanızın yeterli boyutta olması gerekmektedir. Bu saydıklarımız ferah bir banyo alanı için ilk önceliklerdir. Diğer yapmanız gereken ise banyo dolabı, klozet ve duş kabini ölçülerinin banyo kullanım alanını iyi hesap edilerek seçilmiş olması gerekmektedir.

En kullanışlı ürünü seçmeniz için ücretsiz Servisimiz vardır.

Kare, Dikdörtgen, Oval ve düz  Duşakabin modelleri arasında banyo ölçülerine uygun olabilecek ürünü en kolay seçmemizde size yardımcı olan “nokta duşakabin firması” İstanbul, Ankara ve İzmir de haftanın 6 günü ücretsiz ölçü keşif servisi ile hizmet vermektedir.

Nokta Duşakabin Adres ve iletişim bilgileri
İstanbul: Kocatepe mah 50 yıl cad 36 sk no 20 bayrampaşa 
0212 504 91 47 “ 0212 643 43 84 “ 0538 327 39 10  dan nokta duşakabin ulaşabilirsiniz.
www.noktadusakabin.com dan ürün çeşitlerini ve duşakabin fiyatlarını inceleyebilirsiniz.

İletmek istediğiniz tüm sorularınızı info@noktadusakabin.com mail adresinden bize gönderebilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

DUŞAKABİN MODELLERİ FİYATLARI

İKİ DUVAR ARASI MİKA CAMLI SİYAH DUŞAKABİN

KÜVET