Duşakabin Fiyatları ölçüleri ve Modelleri

Duşakabin ölçüleri Modelleri

Banyonuzda etrafı paneller ile çevrili alana duşakabindenir. 

Duşakabin ölçüleri

İstenilen her ölçü ve ebatta duşakabin üretimi yapılmaktadır

Duşakabin Fiyatları

Duşakabin fiyatları, ölçü ve model seçimine göre belirlenmektedir. 

Duşakabin Modelleri 

Temperli  cam, mika cam ve kompakt sistemli  olmak üzere 3 farklı kategoride Duşakabin modelleri bulunmaktadır.

Duşakabin Tamiri

Duşakabinler de en sık tamir gerektiren parça duşakabin tekerleği (rulma) kısmıdır. Ve ikinci olarak çarpma ve darbe sonucu duşakabin panelinin kırılmasıdır.

İstanbul Duşakabin

İstanbul Bayrampaşa da bulunan firmamız Avrupa yakasına haftanın 6 günü ücretsiz ölçü keşif ve montaj hizmeti sunmaktadır. Asya yakasında bulunan ilçelere cumartesi günleri servis yapılmaktadır. İstanbul içi online siparişleriniz ücretsiz olarak firma aracımız ile adresinize teslim edilmektedir. İstanbul içinde 2 servis aracımız ile hızlı ve kaliteli hizmet sunmaktayız.

Ankara Duşakabin

Ankara ivedik organize sanayi bölgesinde faliyet gösteren nokta duşakabin üretici temsilcisi mutlu duş Ankara nın birçok ilçesine ölçü keşif ve montaj hizmeti snmaktadır. http://ankara.noktadusakabin.com  web adresinden Nokta duşkabin Ankara temsilcimizin ürünleri fiyatları ve iletişim bilgilerini inceleyebilirsiniz.

İzmir Duşakabin


İzmir Yeşilyurt da bulunan nokta duşakabin üretici bayii nilsu duş İzmir ilinin tüm ilçelerine haftanın 6 günü ölçü keşif ve montaj hizmeti sunmaktadır, duşakabin yanı sıra çelik kapı ve banyo aksesuarları satışıda yapmaktadır. http://www.izmir.noktadusakabin.com  web adresinden ürünleri inceleyebilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

DUŞAKABİN MODELLERİ FİYATLARI

İKİ DUVAR ARASI MİKA CAMLI SİYAH DUŞAKABİN

KÜVET