En Ucuz Duşakabinler nokta duşakabin de

En Ucuz Duşakabin Fiyatları

En ucuz duşakabin fiyatları hakkında bilgi almak için araştırma yapan kullanıcıların dikkatine.

En ucuz fiyatla yapı marketlerde satışı yapılan, " ÇİN",de üretilmiş olan sağlık durumundan oldukça tehlikeli ürünleri alarak, en ucuz duşa kabini aldım kanısına kapılmayın.

Yapı Marketlerde satılan ucuz duşa kabinler

en ucuz duşakabin fiyatları  En ucuz Duşakabin almak için, ürünün sadece fiyatına değil kalitesine de bakmak gerekmektedir.

Yapı marketlerde bulunan cam duşa kabinler 250,350 gibi rakamlar ile müşterilere sunuluyor fakat her ürünün bir maliyeti var bu maliyeti düşürmek için üretici firma temperli cam olması gereken duşa kabin camını maliyeti düşürmek için temperli cam olmadan kullanıcısına sunuyor.

Temperli olmayan duşa kabin camı kırıldığında insan vücudunu kesmektedir.) Yapı marketlerde satılan duşa kabinlerin Cam kalınlığı 4 mm denilse de, 3,3 ml kalınlığında satılan ürünler oldukça kolay kırılmaktadır. 

Çin Malı Duşa kabinlerde servis ve parça garantisi

Yapı marketlerden alınan duşa kabinler de en büyük sıkıntılardan biriside servis hizmetlerinin çok ağır olması, satın alınan duşa kabinlerin parçalarının piyasada çok zor bulunmaktadır.

Satın alınan ürün servisi dışında başka bir servise montajı yaptırıldığında ise ürün garanti kapsamından çıkmaktadır. Ürün montajı normalde 25 TL olsa da 100 TL gibi yüksek bir rakama yapılarak garanti hizmeti müşterilere satılmaktadır.

Kaynak: https://www.noktadusakabin.com/?Syf=26&Syz=240607&/En-Ucuz-Du%C5%9Fakabin-Fiyatlar%C4%B1-

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

DUŞAKABİN MODELLERİ FİYATLARI

İKİ DUVAR ARASI MİKA CAMLI SİYAH DUŞAKABİN

KÜVET