İKİ DUVAR ARASI MİKA CAMLI SİYAH DUŞAKABİN

Duvardan Duvara Dar ve geniş alanlar için 3 faklı sistemde Mika Camlı Duşakabin Modeli üretimi yapılmaktadır.

1.       ÜÇLÜ SİSTEM MİKA DUŞAKABİN

80 cm ile 130 cm Arası olan yerler için 1 sabit panel 2 sürgülü panel olarak Üçlü Sistem Duşakabin uygulanmaktadır. 

Üçlü sistem dar giriş alanı olan yerler için, Giriş alanı en yüksek derecede arttırılıp, duşa rahat girip çıkma imkanı oluşturmaktadır. Üçlü panel sistemi nasıl çalışır? Sağ Veya Sol da bulunan ilk Panel sabit tutulup diğer sürgülü olan 2 panel sabit panelin içerisine sürüp açılmaktadır. Örneğin: 90 cm olan duşakabin üç eşit 30cm lik pano dan üretilmektedir. 30 cm sabit tutulup, Diğer 30 cm lik iki panel de sürgülü olmakta ve sabit panelin içine doğru itilip açılmaktadır.

2.       1 SABİT 1 HAREKETLİ SİSSTEM MİKA DUŞAKABİN

100 CM İle 140 cm Arası olan Orta Büyüklükte alanlar için, Tercih edilen sistem 1 sabit 1 sürgülü duşakabin modelidir. 

İkili sistem duşakabin eşit 2 panelden üretilmektedir. Her iki panel de aynı ölçüde olmaktadır. Örneğin 100 cm olan duşakabin 50 cm sabit pano 50 cm sürgülü panelden oluşmaktadır.

3.       2 SABİT 2 HAREKETLİ SİSTEM MİKA DUŞAKABİN

Normal genişlikte olan banyolarda 140 cm ile 220 cm arası 2 sabit 2 sürgülü sistem duşakabin sistemi kullanılmaktadır.  4 lü sistem olarak kullanılan, 2 sabit 2 sürgülü sistem duşakabinler, duvar kısımlarında olan 2 panel sabit olup, ortasında bulunan sağa ve sola sürülerek açılan 2 hareketli panelden oluşmaktadır. Genellikle en çok tercih edilen sistem 2+2 olan duşakabinlerdir.

İki duvar arası Mika camlı, Siyah Profil renkli Duşakabinler Teknesiz zemin üzerine veya tekneli, küvetli olarak takım halinde de satılmaktadır. Mevcut küvetinizin üzerinde bulunan kabini yeniletmek isterseniz Nokta Duşakabin Müşteri temsilcimizi 0212 504 91 47 den arayıp, telefonda sipariş verebilirsiniz.

İstanbul, Ankara ve İzmir’de nakliye ve montaj hizmeti veren firma diğer illere kargo ile ürün gönderimi yapmaktadır. Kaliteyi en uygun fiyatlara almak için en doğru adres olan Nokta Duşakabin’e www.noktaduskabin.com internet adresinden ulaşıp diğer tüm model duşakabinleri inceleyebilirsiniz. 


Sağlıklı günler dileriz.

Yazar: Nokta Duşakabin Pazarlama Müdürü Fatih Tiryaki

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

DUŞAKABİN MODELLERİ FİYATLARI

KÜVET