DUŞAKABİN MODELLERİ FİYATLARI

Her banyo ve bütçeye uygun duşakabin üretimi yapan pek çok firma bulunmaktadır. Duşakabin modelleri pleksi camlı, temperli cam ve kompakt sistemli olarak 3 farklı modelde üretilmektedir.

PLEKSİ (MİKA) CAM DUŞAKABİN

Pleksi (mika) cam duşakabinler ekonomik fiyatlı küvet üzeri ve duş teknesi üzeri her ölçü ve ebatta üretilmektedir. Pleksi cam duşakabin açık ifade ile sert plastik damla, yunus ve kristal desenli duş alırken içerinin görünmesini engelleyen biçimde desenlerde satışa sunulmaktadır. Geçici çözüm arayanlar örneğin kiracı olanlar, müteahhitler ve kısa süreliğine evde durup ayrılacak olanların ekonomik çözüm ile duşakabin yaptırmak isteyenlerin öncelikli tercihi mika camlı duşakabin dir.



Mevcutta bulunan Küvetiniz veya duş tekneniz sağlam ise sadece üzerindeki eskimiş veya arızalanmış olan kabin kısmını değiştirip yeni görünümlü en ekonomik duşakabine sahip olabilirsiniz. Küvetiniz yok yaptırmayı düşünmüyorsanız mermer üzerine direk zemine duşakabin de yaptırabilirsiniz. Tekne ve küvet ölçüleri uymayan,su  gider yerini değiştirip masrafa girmek istemeyenler genellikle mermer üzerine pleksi camlı duşakabin tercih etmektedir.

TEMPERLİ CAM DUŞAKABİNLER

Cam duşakabinler sürülü panel ve açılır menteşeli panel olarak 2 farklı seride üretilmektedir. Temperli cam duşakabinler sağlam kırılmaya karşı dayanıklı şekilde üretilmektedir. Olumsuz bir durumda kırılması halinde zar büyüklüğünde parçalara ayrılarak buz gibi bir anda kırılmakta ve insan vucuduna zarar vermemektedir.



Menteşeli cam duşakabinler, boy menteşe, kelebek menteşe ve nokta menteşeli olarak her zefke uygun görünümlü olarak üretilmektedir. Kare, dikdörtgen ve oval küvetli ve duş tekneli her model ürün bulunmaktadır.

Sürgülü cam duşakabinler 4 mm camlı bela seri ve 6 mm camlı lüks seri olarak 2 farklı çeşidi bulunmaktadır. 4 mm camlı bela seri ekonomik fiyatlı olanıdır profil çerçeve görünü fazla lüks seridekinden daha çoktur. 5mm ve 6 mm kalınlığında olan lüks seri duşakabin modelleri kenar yüzeyler haricinde orta bölümlerde sadece cam görünümlüdür.

Duşakabin Camında desen seçeneği oldukça çoktur. Siparişinizde desen kataloğundan beğenmiş olduğunuz desen duşakabine uygulamaktadır.  Cam duşakabin fiyatlarında desen farkı eklenmektedir.

KOMPAKT DUŞAKABİNLER

Kompakt duşakabinler fonksiyonel, konforlu detaylı özelliklere sahip duş sistemleridir. Jakuzi, tepe duşu, el duşu fm radyo, havalandırma, ayna, spot lamba gibi bir çok özelliğe sahip olan kompakt sistem ortala 2500 tl ile 15000 tl arasında detaylı özelliklerine göre fiyatlandırılmaktadır. Kompakt Duşakabinler Genellikle lüks villa tipi ev sahiplerinin tercih etmiş olduğu ürünlerdir.

DUŞAKABİN FİYATLARI
 
·Pleksi cam duşakabin fiyatları beyaz profil 0-200 arası ölçülerde 200 tl ile 250 tl arasındadır.
·Pleksi cam duşakabin fiyatları krom profil 0-200 arası ölçülerde 300 tl ile 350 tl arasındadır.
·Temperli cam duşakabin fiyatları 4 mm 0-200 arası ölçülerde 400 tl ile 500 tl arasındadır.
·Temperli cam duşakabin fiyatları 6 mm 0-200 arası ölçülerde 550 tl ile 600 tl arasındadır.
·Kompakt sistemli duşakabin fiyatları detaylı özelliklerine göre 2500 tl ile 15000 tl arasındadır.


Güncel duşakabin fiyatları hakkında detaylı bilgi almak ve siparişinizi iletmek için 0212 504 91 47 nokta duşakabin müşteri temsilcisini arayabilirsiniz. Nokta Duşakabin firması İstanbul, Ankara, İzmir ve bursa illerinde ücretsiz nakliye ve montaj hizmeti sunmaktadır. Diğer illerden verilen siparişinizi ücretsiz kargo ile demonte olarak adresinize göndermektedir. 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İKİ DUVAR ARASI MİKA CAMLI SİYAH DUŞAKABİN

KÜVET