Ucuz Duşakabin modelleri

Duşakabin alırken ekonomik çözüm üretmek peşindeyseniz size birkaç öneri sunabilirim.

Duşakabin de ucuz ürün satın almak bazen türlü problemler oluşturmaktadır, bu nedenle ucuz ama kaliteli bir ürüne sahip olmak en doğru seçim olacaktır. Kaliteli ürünü nasıl anlarım bu konuda bilgi sahibi değilim diyorsanız dert etmeyin. Size sunacağım birkaç ufak ipucu sayesinde ürün kalitesini kolaylıkla test edebilirsiniz.

Ürün Kalitesi hakkında bilmemiz gereken ipuçları

1.       Duşakabini Satıcıdan değil direk üreticiden almak servis sorunu yaşamamak için önemli
2.       Duşakabin cam kalınlığı 4,5,6 hatta 8 mm olan camlar olmalı (temperli)
3.       Duşakabin profil rengi mat veya parlak krom olması (inox) paslanmaz özelliği taşımaktadır.
4.       Rulman (tekerler) pirinç ve mandallı olmalı üstte çift tekerlek altta tek teker olmalı.

İnternette duşakabin fiyatı araştırırken bir çok fiyatlar ile karşılaşılmaktadır, unutmayın bazı firmalar ürünün montaj, nakliye, cam deseni, ve küvet fiyatını düşüp sadece kabin fiyatını reklamda yazmaktadır. Bu nedenle en doğru duşakabin fiyatı öğrenmek için firma ile telefonda iletişim kurmak gerekir.

Duşakabin çeşitleri ve modelleri

Günümüz teknolojisi ile temperleme işlemi gören camlar insan vücuduna zarar vermemesinden dolayı bir çok duşakabin modeli üretmemize imkan sağlamaktadır. Her banyo modeline uygun ölçülerde özel üretim, standart birçok modelde üretilen duş kabinleri vardır.

Ucuz duşakabin modelleri mika camdan üretilen duş kabin modelleridir. Temperli camda olduğu gibi her banyo için uygun ölçülerde özel üretilebilen mika camlı duşakabin modelleri, beyaz, mat krom ve parlak krom 3 farklı profil çeşidi ile üretilmektedir.  Kiracı, veya kısa süreli bir evde kalanlar için en çok tercih gören ürün mika camlı duşakabinlerdir. Esnek olan mika kırılma gibi riski çok azdır. Krom renk  duşakabinler paslanma yapmaz ve uygun fiyata şık görünümlü bir duşakabin sahibi olabilirsiniz.

Nokta Duşakabin  firması olarak en ucuz, kaliteli, şık görünüme sahip uzun yıllar boyu sorunsuz kullanabileceğiniz Duşakabin önerisi :  Krom Profilli, Mika Camlı, Yunus Desenli Duşkabin Modelidir. Altta gördüğünüz Duşakabin resmine tıklayarak önerimizi inceleyebilirsiniz.

 Mika Camlı Duşakabin ND303

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

DUŞAKABİN MODELLERİ FİYATLARI

İKİ DUVAR ARASI MİKA CAMLI SİYAH DUŞAKABİN

KÜVET