Nokta Duşakabin Web Sitesi Yenileniyor

Yeni nesil modern tasarım ve tam mobil uyumlu yeni alt yapı yakında müşterilerimizin hizmetine sunulacak. Mesaj Yöntemi İle Online Fiyat Yanı sıra artık ek olarak Canlı destek sistemi de hizmete girecektir. Web Sitemizi ziyaret eden tüm kullanıcıların güvenli alışveriş yapması içim SSL güvenlik koruma kalkanı sağlanacaktır.



Yeni nesil modern tasarım

Web sitemiz Yeni nesil modern tasarımı sayesinde ziyaretçilerimizin ürün detayları, fiyat bilgisi ve ürün karşılaştırması oldukça pratik olmaktadır. Yeni nesil modern tasarımı site içinde aradığınız ürüne kolayca ulaşabileceğiniz site içi gelişmiş arama modülü eklenmiştir.

Canlı destek

Yakında Hizmete Girecek Olan Canlı destek modülü sayesinde müşterilerimiz siparişlerinin takibini, ölçü servis takibi, arıza servis takibi ürün fiyat bilgi sorgulaması gibi tüm hizmetlerden canlı destek modülünü kullanarak yararlanabilmektedir. Canlı destek servisimiz haftanın 6 günü 9:30 ile 21:30 saatleri arasında hizmetinizde olacaktır.

SSL güvenlik

SSL'in açılımı Secure Sockets Layer (güvenli giriş katmanı) dır. SSL, server ile alıcı iletişimi esnasında verilerin şifrelenerek yapılması işlemidir. En bilinen kullanımı ise, web sitesindeki veri alışverişi esnasında, server ile internet tarayıcısı arasındaki iletişimi şifrelenmesidir.
Özellikleri
      - Gelen verinin kodlaması ve şifreyi çözmesi esnasında güvenlik ve gizliliği sağlar
      - Veriyi gönderenin ve veriyi alanın doğru yerler olduğunu garanti eder.
      - Doküman arşivi oluşturulmasını kolaylaştırır
      - İletilen dokümanların tarih ve zamanını doğrular

Tam mobil uyumlu yeni alt yapı

Tüm mobil aygıtlar ile tam uyum özelliği sayesinde Masa Üstü pc bağımlı kalmadan cep telefonundan tabletten bulunduğunuz her yerden kolayca sitemize girip Duşakabin, küvet, Duş teknesi neye ihtiyacınız varsa kolayca inceleyip ihticacınız olan ürünün siparişini verebilirsiniz.

Nokta Duşakabin web site adresi : Nokta Duşakabin

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

DUŞAKABİN MODELLERİ FİYATLARI

İKİ DUVAR ARASI MİKA CAMLI SİYAH DUŞAKABİN

KÜVET