Müşteri Memnuniyeti Politikamız

Memnun müşteri”  Sadece Kaliteli ürün satmakla sağlanmaz,  kaliteli Ürün yanı sıra temiz işçilik ile müşteri memnuniyeti sağlanır.  NOKTA DUŞAKABİN hizmete başlamış olduğu 2011 yılından beridir kalite politikası olarak belirlediği müşteri memnuniyeti için sürekli olarak yenilenmektedir. Müşteri talepleri doğrultusunda özel ölçü duşakabin üretimi yapılmakta ve müşteri talebine göre model üretilmektedir. Firmamızın standart model olarak üretimini yapmış olduğu ürünleri internet sitemizden tüm ayrıntıları ile inceleyebilirsiniz.  



Müşteri memnuniyeti kaliteli malzeme temiz işçilik yanı sıra birde ucuz fiyat ile sağlanmakta olduğunu bilen firmamız her bütçeye uygun ürün çeşitliliğine sahiptir. Her ölçü tek fiyat kampanyası ile Türkiye’de mika camlı duşakabin fiyatlarında en ucuz satış yapan firmadır. Firmamız internete özel fırsat ürünleri bölümünde onlarca üründe %10, %20 ve %30 varan indirimler uygulamaktadır.

NOKTA DUŞAKABİN Firması İstanbul, İzmir ve Ankara illerinde satışını yapmakta olduğu tüm ürünlerde ücretsiz ön keşif hizmeti, ücretsiz nakliye ve ücretsiz montaj hizmeti sunmaktadır.
Aldığınız duşakabin yüzünüzü güldürsün istiyorsanız kalite den şaşmayın sizde nokta duşakabin mutlu müşteri referanslarımıza dahil olun almış olduğunuz ürünü yıllar boyunca keyifle sorunsuz olarak kullanın. Ürünlerimiz, servisimiz ve personelimiz ile ilgili en ufak bir memnuniyetsizliğiniz durumunda info@noktadusakabin.com  firma mail adresimize iletin en kısa sürede çözüme ulaştıralım.

Almış olduğunuz üründe yaşadığınız herhangi bir probleminiz olduğunda ,sizi call center’a yönlendirmeyip, şikayetinizi bizzat sipariş vermiş olduğunuz personelimiz ile dinliyor ve en kısa sürede gerçekçi çözümler üretiyoruz.

Cebinizden çıkan her kuruşun hakkını Duşakabin sattıkdan sonrada alabilmeniz için firmamız  tüm ürünlerimizin arkasında olup sorunsuz hizmet ilkesi ile sürekli  kendini yenilemektedir. Online  ürün satışı yapmıyoruz, sadece online  size ulaşıp siparişlerinizi telefondan alıyoruz. Ürünlerimiz hakında herhangi bir probleminizde direk yetkili ile görüşüp şikayetinizi iletebilmenize imkan sağlıyoruz.

Müşterilererimiz bizim için daima haklıdır ilkesi ile hareket eden firmamız satışını yapmakta olduğu tüm ürünlerde 2 yıl garanti vermektedir. Ürünlerimiz kendi imalatımız olmakla birlikte ürün montajı firma personelimiz tarafından yapılmaktadır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

DUŞAKABİN MODELLERİ FİYATLARI

İKİ DUVAR ARASI MİKA CAMLI SİYAH DUŞAKABİN

KÜVET