PLASTİK DUŞAKABİN

Mika (sert plastik) malzemeden üretilen duşakabinler de her ölçü ve model üretim yapılmaktadır. Ekonomik fiyata çözüm arayanların en çok tercih ettikleri plastik duşakabin banyo ölçülerinize uygun olarak özel ölçüde üretilmektedir. Kare, oval, dikdörtgen ve düz her modelde ürünü en ucuz fiyata nokta dusakabin web sitesinde inceleyebilirsiniz. İstanbul, Ankara ve İzmir illerinde hizmet veren firma Türkiye nin tüm illerine ürün gönderisi yapmaktadır. Sipariş için nokta duşakabin müşteri destek hattını arayabilirsiniz.




TESLİMAT VE MONTAJ İŞLEMİ
Teslimat ve montaj işlemi İstanbul, Ankara ve İzmir illerinde firma aracımız ve personelimiz tarafından yapılmaktadır. Diğer illerden verilen siparişlerde kargo ile adresinize gönderilmekte ve montaj işlemi alıcı tarafından yapılmaktadır.
ÖDEME SEÇENEKLERİ
Online siparişlerde anlaşma olduğumuz bankaların kredi kartına 12 taksit imkanı ile ödeme alınmaktadır. Telefonda sipariş verip kapıda ödeme yapmak isteyenler için kapıda nakit ödeme alınmaktadır. Kargo ile gönderilen ürünlerde malisef kapıda ödeme seçeneği yoktur. Kapıda sadece nakit ödeme alınmaktadır. İstanbul İzmir ve İstanbul dahil kredi kartı ile ödeme sadece Online mağaza bölümünde olmaktadır.
İade ve Değişim
Özel ölçü ürünlerde iade ve değişim malisef yoktur. Kargo ile gönderilmiş olan duşakabin kırık veya deforme olmuş ise ürünün kırılan parçası ücretsiz olarak tekrar gönderilmektedir. Alınan ürünün yerine uymaması veya müşteri nin yanlış sipariş vermesi gibi olumsuz durumlarda duşakabin değişimi yoktur. Duşakabin değişimi ve iade edilmesi sadece teslimat esnasında ürünün zarar görmesi, firmamız kaynaklı olan durumlarda yapılmaktadır.

TEKNESİZ PLASTİK DUŞAKABİN

Teknesiz duşakabin, Zemin (fayans) üzerine, mermer üzerine veya mevcutta bulunan küvetinizin üzerine monte edilebilen, duş panellerinin adıdır. Teknesiz duşakabinin Mermer üzeri olması şart değildir. Mermer olmasada slikon ile izolasyon yapıldığından suyun dışarı çıkması engellenmektedir. Duşakabininzin altına  Mermer talebi olduğunda, 3x5 ölçülerinde beyaz renkli mermer üzerine ürün montajı yapılmaktadır. Duşakabinin altına koyulan 3x5 ölçülerindeki mermer duşakabin fiyatına ekstra olarak ilave edilmektedir.
Teknesiz duşakabin ölçüleri nelerdir?
Teknesiz duşakabinlerde standartda bağlı kalmadan istenilen bütün ölçülerde üretim yapılmaktadır. Yükseklik ölçüleri sadece standart olmakta maksimum 180 cm dir. Bu ölçü istenilen seviyede de düşük yapılabilmektedir. Tavana kadar kapalı olmasını veya 180cm den daha yüksek olmasını isteyenler için 180 cm üstüne sabit olarak pano  (levha) yapılarak kapatılabilir.
200 cm kadar Tüm Ölçülerde fiyatlar geçerlidir. İstanbul' da Ölçü Alımı Nakliye  Ve Montaj ücretsizdir. Fiyatlar Kdv Hariçtir. Diğer illerden verilen siparişler Ambar nakliyesi ile demonte olarak ücretsiz gönderilmektedir.
GÜNCEL DUŞAKABİN FİYATLARI İÇİN NOKTA DUŞAKABİN WEB SİTESİNİ ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

DUŞAKABİN MODELLERİ FİYATLARI

İKİ DUVAR ARASI MİKA CAMLI SİYAH DUŞAKABİN

KÜVET