Dusakabinci

Dusakabinci

Duşa kabin ihtiyacımızı karşılamak için duşakabinci mi arıyorsunuz?  Nokta Duşakabinihtiyacıninizin çözümü için, yüzlerce ürün çeşidi ile istanbul, Ankara ve İzmir'de dusakabin satiş ve montaj hizmeti vermektedir. internetten  Dusakabinci arayanlara www.noktadusakabin.com internet sitemiz ile tüm ölçüde dusakabin modellerinizi ve fiyat bilgilerini sınıyoruz. İnternet sitemizde bulunan online mağaza bölümünden istediğiniz ölçüde urun siparişinizi on-line verebilirsiniz. Online siparişler ‘de krdikartina 12 taksitle ödeme yapabilirsiniz. Belirtilen  iller dışından verilen siparişler ‘de ürünlerimiz kargo ile demonte olarak adresinize gönderilmektedir.
Nokta Dusakabin 2011 yılında başlamış olduğu perakende duşakabin satışı işini kendi den sitesi dışında gittigidiyor, n11, sahibinden.com ve sanalpazar.com online mağaza siteleri aracılığıyla da satışını yapmaktadır.  40 bin kişinin takip ettiği facebook.com/noktadusakabin sayfasını takip ederek de firmamız ve ürünlerimiz  hakkında anında bilgi sahibi olabilirsiniz.

sd1500-duşakabin-cam-deseni

Satışını yapmakta olduğumuz dusakabin modelleri

Temperli cam duşakabin, mika camli duşakabin  olarak 2 Farklı seçenekte sürgülü sistem ve menteseli sistem olarak üretim yapılmaktadır. Temperli cam dusakabinler de 4mm, 5mm, ve 6mm cam kalınlığında beyaz, krom ve gold profilli dusakabin uretimi yapılmaktadır. Ürün ölçüsü ve modellerinizi internet sitemizden inceleyebilirsiniz.
Dusakabinci firmamiz İstanbul avrupa yakası ve anadolu yakasinda bulunan üretici bayiliklerimiz ile haftanın 6 günü tüm ilçeler de sipariş öncesi on keşif ölçü alma hizmeti vermektedir. Ölçü alımı talebiniz icin müşteri hizmetlerini arayarak veya online talepte bulunabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

DUŞAKABİN MODELLERİ FİYATLARI

İKİ DUVAR ARASI MİKA CAMLI SİYAH DUŞAKABİN

KÜVET