Yeni Duşakabin almak yerine yenilemek fikri arttı

Yeni  duşakabine sahip olmak tabi ki herkesin hakkı. Küvet veya duş teknenizde hiçbir sorun yoksa sadece kabini değiştirip yeni bir duşakabin sahibi olabilirsiniz.

 400 TL den başlıyan duşakabin fiyatları bütçemizi sarstığından dolayı artık bir çok kişi yeni duşakabin almak yerine mevcut var olan  küvetinin üzerine yeni duşakabin almaktadır. 195 tl den başlıyan küvet üzeri duşakabin modelleri her küvete göre özel ölçülerde üretilmektedir. Sizde bütçenizi zorlamadan yeni bir duşakabin almak isterseniz nokta duşakabin mevcut küvetinizin ölçüsünü almak için ücretsiz keşif ve ücretsiz montaj hizmeti sunmaktadır. 0212 504 91 47 telefondan siparişinizi iletebilirsiniz.



Nokta Duşakabin %100 yerli malzeme kullanarak üretmiş olduğu tüm ürünlerde 2 yıl malzeme ve işçilik garantisi vermektedir.


Yeni almış olduğunuz evde bulunan küvet çok eskimiş ama küveti sağlam, yeni ev kiraladım fazla masraf etmek istemiyorum, bulunduğum yerde geçici olarak kalıyorum, tayinim çıkana kadar buradayım, evimi kiraya veriyorum kiracım çok kötü kullanıyor gibi sözlerle ekomomiik çözüm arayan binlerce kişi mika camlı 195 tl olan ürünleri tercih ediyor. Küveti sağlam sadece kabini değiştirilip yep yeni bir duşakabin görünü elde edilebilir. Sizde bütçenizi düşünüyorsanız, Nokta duşakabin müşteri temsilcisini arayın ücretsiz keşif ve montaj hizmetinden yararlanın İstanbul, Ankara, İzmir de faliyet gösteren firma montajsız demonte olarak Türkiye nin her yerine ücretsiz kargo ile gönderi sağlamaktadır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

DUŞAKABİN MODELLERİ FİYATLARI

İKİ DUVAR ARASI MİKA CAMLI SİYAH DUŞAKABİN

KÜVET