Tekneli ve Teknesiz Duşakabin Fiyatları

 

DUŞAKABİN FİYATLARI

Banyo ölçünüze uygun aradığınız her modelde duşakabin fiyatları hakkında detaylı bilgiyi nokta duşakabin internet sitesinde inceleyin.



·         Teknesiz Duşakabin Fiyatları

·         Tekneli Duşakabin Fiyatları

·         Teknesiz Cam Duşakabin Fiyatları

·         Teknesiz Mika Duşakabin Fiyatları

·         Özel Ölçü Duşakabin Fiyatları

Teknesiz Duşakabin Fiyatları

Teknesiz Mika Duşakabin Fiyatları ve Teknesiz Temperli Cam Duşakabin Fiyatları standart olan 200 cm kadar düz ve kare ölçülerde aynı fiyatlıdır. Yan Paneli Olan Duşakabin Fiyatları Yan panel dahil edilerek hesaplanmaktadır. Teknesiz oval mika duşakabin fiyatları kare ve düze göre az miktar yüksektir. Teknesiz mika duşakabin fiyatları profil rengi “siyah, krom ve beyaz” rengine göre fiyatları değişkenlik göstermektedir.

Teknesiz Cam Duşakabin Fiyatları

Temperli cam duşakabin fiyatları sistem özellikleri ve ölçü aralığına göre belirlenmektedir. En hesaplı olan cam duşakabin fiyatları Sürgülü sistemli modellerdir. Sürgülü sistem dışında Boy menteşeli ve kelebek menteşeli sistemler duşakabin modelleri vardır. Menteşeli sistem cam duşakabinler açılıp kapanan kapı şeklindedir. Bu sistemler dışında Yeni nesil askılı sistem cam duşakabin modeleri bulunmaktadır. Cam Duşakabin fiyatları içerisinde en yüksek fiyatlı olanı yeni nesil askılı sistem cam duşakabin modelleridir.

Tekneli ve Küvetli Duşakabin Fiyatları

Takım halinde duşteknesi dahil duşakabin fiyatları, Tekne ölçüsüne göre belirlenmektedir. 10 cm aralıklarla örneğin 80x80, 90x90 ve 100x100 gibi ölçülerde fiyat belirlenmektedir. Duş teknesi dahil fiyatlar küvet fiyatlarına göre çok daha ucuz fiyatlıdır. Küvet ölçüleri 110x70 ile 180x80 ölçüleri arasında bulunmaktadır. Küvet özellikleri boş sistemsiz küvet ve motorlu jakuzi küvet olarak sipariş verilebilir. Jakuzili Küvet fiyatları, jakuzinin jet sayısına göre değişmektedir. En az 6 hava jetli en çok 32 jetli olmaktadır. 4 farklı sistem özellikleri bulunan jakuzi küvetleri Nokta Duş internet sitesinden detaylı inceleyebilirsiniz.

Özel Ölçü Duşakabin Fiyatları

Banyonuzun ölçüsü ve şekline uygun duşakabin yaptırmak istiyorsanız 0538 327 39 10 Müşteri danışma hattımıza banyonuzun resimlerini ve yaptırmak istediğiniz modeli gönderip en kısa sürede banyonuza uygun modellerin resimlerini ve fiyat bilgisini alabilirsiniz. Duşakabin Fiyatları ile ilgili sormak istediğiniz tüm soruları alanında uzman ekibimize sorup bilgi isteyebilirsiniz. Üretimini yapmış olduğumuz duşakabinler yerli malzeme kullanılarak üretilmekte ve 2 yıl Nokta Duşakabin Garantisi ile sizlere sunulmaktadır. Ürünlerimizin montajı firma personelimiz tarafından sağlanmaktadır. Firmamız İstanbul, Ankara ve İzmir’de Faaliyet göstermektedir. Detaylı bilgi ve Duşakabin Modelleri İçin Nokta Duşakabin internet adresini ziyaret edebilirsiniz.

Tekneli Duşakabin Fiyatları, Teknesiz Duşakabin Fiyatları Ve Özel ölçü Duşakabin Fiyatları Aradığınız Tüm Fiyatlar Nokta Duş Online Mağaza Sitesi noktadus.net de. Tıklayın detaylı inceleyin ayrıca online sipariş de verebilirsiniz. İstanbul içi tüm siparişler firma personeli tarafından teslim edilip montajı ücretsiz yapılmaktadır. Diğer illerden verilen siparişler ücretsiz kargo ile adrese gönderilmektedir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

DUŞAKABİN MODELLERİ FİYATLARI

İKİ DUVAR ARASI MİKA CAMLI SİYAH DUŞAKABİN

Banyonuzda Şıklık ve Konforun Buluşması