Beykoz’da Duşakabin Servisi

 

Duşakabin Sektöründe Deneyimli uzman kadromuz ile 2011 yılından günümüze Hizmet vermekteyiz. Yerli malzeme ile Üretimini yapmış olduğumuz ürünler, 24 ay firmamız garantisindedir.

Her banyo ölçüsüne uygun özel ölçülerde Tekneli ve teknesiz duşakabin imalatı yapmaktayız.

Lüks Camlı ve Mika Camlı Üretimini yapmış olduğumuz ürünlerde Çeşitli profil seçenekleri mevcuttur. Beyaz, gümüş, sarı ve siyah renk seçenekleri olan Duşakabinler’de çeşitli sistem özellikleri de bulunmaktadır.

Klasik Sürgülü sistem yanı sıra Menteşeli ve askılı sistem Duşakabin çeşitlerimiz de bulunmaktadır. Ürünlerimizi Detaylı olarak sitemizde inceleyebilirsiniz. Ürünlerimiz hakkında sormak istediğiniz tüm sorularınız için müşteri temsilcimiz arayabilirsiniz.

İstanbul Beykoz Duşakabin Çözüm ortağımız ile Duşakabin sevkiyatı ve montajı yapmaktayız. Çeşitli ürünlerde sitemizde bulunan fiyatlarda ile çözüm ortağımızın fiyatları arasında farklılıklar olmaktadır. Sevkiyat ve montaj hizmetleri çözüm ortağı tarafından karşılanmaktadır. Duşakabin Montaj süresi tarafınıza iletilmektedir. Beykoz Duşakabin fiyatları için müşteri temsilcimiz ile görüşebilirsiniz.

Beykoz’da Duşakabin Fiyatları almak için, FirmamızI Arayıp ve mesaj ile Ulaşarak, Duşakabin Fiyatı alabilirsiniz. Yaptıracak olduğunuz banyonun resmini ölçüsü gönderip, en kısa sürede Duşakabin fiyatı alabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

DUŞAKABİN MODELLERİ FİYATLARI

İKİ DUVAR ARASI MİKA CAMLI SİYAH DUŞAKABİN

Banyonuzda Şıklık ve Konforun Buluşması