HER BÜTÇEYE UYGUN DUŞAKABİN FİYATLARI


İndirim Dediğin Anında Olur! Nokta Duş da 1 ocak’a kadar Kaçırılmayacak Fırsatlar. Beyaz Profil  TL , Krom Profil  TL ve Tempeli 4Mm şeffaf Cam TL




Teknesiz Mika DuşakabinlerTeknesiz Cam Duşakabinler ve takım duşakabinler olarak 4 kategoride bulunan ürünlerimiz içerisinden beğenmiş olduğunuz modeli seçip, mevcut seçenekler bölümüne tercih ettiğiniz ölçü aralığı, profil seçeneği ve cam seçeneğini işaretlediğinizde, Duşakabin fiyatı net olarak belirlenmektedir.
Teknesiz Duşakabinlerin 200Cm kadar olan tüm ölçüleri aynı fiyattan satılmaktadır. Teknesiz mika ve tepmeli cam olarak iki farklı kategoride bulunan ürünlerde en ucuz duşakabin fiyatları mika camlı olan modellerdir. Teknesiz Mika duşakabin Fiyatları ortalamaTL ile  TL Arasındadır. Teknesiz Tempeli Cam duşakabinler 800 TL İle TL Arasında değişim göstermektedir.
Cam duşakabinlerde fiyatları belirleyen en önemli seçenek cam kalınlığıdır. Satışını yapmakta olduğumuz ürünlerde iki cam kalınlığı seçeneği mevcuttur. 4Mm ve 5Mm seçenekleri. 4Mm cam duşakabinlerde Profil görüntüsü fazla olup, camın tüm çevresi profille çevrilidir, tutma kolu yoktur. Kabin giriş kapısı kalın profil çerçevesinden tutularak açılmaktadır. 5Mm tepmeli cam kabinlerde profil görünümü sadece duvar alt ve üst kısımdadır,Camların çevrelerinde profil görünümü yoktur. Görselliğe önem verenlerin tercihi genellikle 5mm cam parlak krom profilli duşakabinlerdir.
Ürünlerimizi Online olarak internet sitemizden sipariş verdiğinizde İstanbul içinde ücretsiz kurulum hizmeti verilmektedir. Diğer illerden verilen siparişlerde ürünler kargo ile adresiniz demonte olarak gönderilmekte ve montaj işlemi alıcı tarafından yapılmaktadır. Ölçüsünü net olarak aldırmak isteyenler için ücretsiz ön keşif servisimiz mevcuttur. Ölçü aldırmak için yapmanız gereken siparişinizi verirken müşteri açıklama kısmına ön keşif talep ediyorum yazmanız yeterlidir. Cam duşakabinlerde temin süresi 10 iş günü mika duşakabinlerde 3 iş günüdür. İş yoğunluğuna bağlı olarak günler değişim gösterebilmektedir. Özel ölçü cam duşakabinlerde  temin süresi 20 iş günüdür.
Online sipariş ödemeleriniz kredi kartı ile alınıp iyzico korumalı alışveriş güvencesindedir. Siprişlerinizin durumunu internet sitemizden rahatlıkla takip edebilir veya müşteri temsilcimizi arayıp telefondan bilgi alabilirsiniz. Siparişiniz ile ilgili sorun yaşamanız durumunda BDDK Lisanslı kuruluş olan iyzico ödemiş olduğunuz ücreti kredi kartınıza iade etmektedir.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

DUŞAKABİN MODELLERİ FİYATLARI

İKİ DUVAR ARASI MİKA CAMLI SİYAH DUŞAKABİN

Banyonuzda Şıklık ve Konforun Buluşması