DUŞAKABİN SİPARİŞİ

DUŞAKABİN SİPARİŞİ

Ankara, İzmir ve İstanbul illerinde duşakabin montaj servisimiz vardır. 
Diğer illere ise paketli olarak duşakabin siparişi adrese gönderi yapılmaktadır. 

Türkiye’nin neresinde olursanız olun siparişleriniz istediğiniz ölçü ve ebatta istediğiniz modelde üretilip adresinize kargo ile paketli olarak gönderilmektedir. 

Yapmanız gereken sadece bizi aramak ve istemiş olduğunuz ölçüleri biz iletmek hepsi bu gerisini ekibimiz hallediyor. Size sadece duşakabin modelini seçmek kalıyor.

Duşakabin modelleri

Duşteknesi dahil veya teknesiz olarak istenilen her ölçüde duşakabin üretimi yapılmaktadır. 

Üretimini yapmış olduğumuz ürünler pleksi (mika) veya temperli cam olarak 2 farklı cam çeşidi ile beyaz,mat krom,parlak krom ve sarı (gold) olan 4 farklı profil seçeneğinde üretilmektedir. Kare, oval, dikdörtgen ve düz her model duşakabin mevcuttur. 

Cam Duşakabin kalınlıkları: 4mm,5mm ve 6mm kalınlığındadır.

İstanbul içi siparişlerinizde Sipariş verdiğiniz ürünlerde ön keşif ücretsiz olarak yapılmakta ve banyonuzun ölçülerine uygun olan duşakabin  firma personelimiz tarafından belirlenmektedir. Paketli gönderimlerde ön keşif ve montaj hizmetimiz malisef yoktur. 

Paketli gönderimler kargo ile İzmir bayiimiz tarafından yapılmaktadır.İstanbul dışı duşakabin siparişlerinizi noktadus.net web sitesinden veya gittigidiyor.com nokta duşakabin sayfamızdan sipariş verebilirsiniz.

KALİTE

Üretim ve satışını yapmakta olduğumuz ürünlerimizde %100 müşteri memnuniyeti gözetilmekte ve yerli malzeme kullanılmaktadır.

Montajını yapmış olduğumuz ürünler 2 yıl ücretsiz servis garantili ve 10 yıl parça garantilidir. Kalitemiz sektörde geçirdiğimiz yıllarımızdan anlaşılacağı gibi  ve müşteri yorumlarıyla da görülmektedir. 

Biz kendimizi överek kalitemizi anlatmamıza gerek görmüyor sizin firmamızı inceleyip diğer firmalar ile karşılaştırmanızı öneriyoruz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

DUŞAKABİN MODELLERİ FİYATLARI

İKİ DUVAR ARASI MİKA CAMLI SİYAH DUŞAKABİN

KÜVET