Duşakabin Kullanımı

Duşakabin Kullanımı: Uzun yıllar sorunsuz ve ilk günkü gibi yeni duş kabininiz olun istiyorsanız sizlere birkaç ipucu vermek istiyorum. 

Duşakabin aparatları içerisinde en çabuk arıza veren parça, Duşakabin Tekerlekleridir. Tekerlekleri kırmamak için duş çıkışı sürgü kapılarını kapatırken 2 kapıyı aynı anda kapatıp tekerleğin stop frenine çarpmasını engelleyiniz. Tekerleklerin sıkışmasını engellemek ve rahatça açılıp kapanmasını kolaylaştırmak için tekerleğin hareket ettiği kızak bölümüne 6 ayda bir vazelin sürmeniz faydalı olacaktır. 

Duşakabin Temizliği yaparken çamaşır suyu, tuzruhu, tel gibi temizlik malzemeleri asla kullanmayınız. Duşakabin temizliği için duş sil ve benzeri duşakabin temizliği için üretilmiş olan temizleyicileri kullanmanızı öneriyoruz. Ayrıca Küvet kenar çıtası yaptırmanız küvet montajında kullanılan silokonlu alanı kapatır hoş görünüm kazandırır ve silokonların zamanla sararmasını engeller.




Duşakabin Satın Alırken

Duşakabin de dikkat edilmesi gereken en önemli husus ürün satışı yapan firmanın duşakabin arızalanması durumunda servis hizmeti veriyor olmasıdır. Duşakabin garanti kapsamı su kaçağı, ve benzeri durumları kapsadığından dolayı ürünü almış olduğumuz firmanın tecrübeli personellere sahip servis hizmetinin olması gerekmektedir. İkinci öncelik ise ürün kalitesidir. Alacak olduğunuz üründe cam kalınlığı ve profil kalınlığı önemlidir. Üçüncü öncelik ise duşakabin fiyatıdır. Duşakabin fiyatını karşılaştırırken diğer saymış olduğumuz öncelikleri dikkate alarak fiyat karşılaştırması yapmanızı öneriyoruz! 

NOKTA DUŞAKABİN RESMİ WEB SİTESİ 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

DUŞAKABİN MODELLERİ FİYATLARI

İKİ DUVAR ARASI MİKA CAMLI SİYAH DUŞAKABİN

KÜVET